LIKSA Palkanlaskenta

LIKSA palkanlaskenta soveltuu kaikille palkanmaksukuukausille, Palkansaajaryhmille ja toimialoille. Tietojen käsittely on joustavaa ja vaivatonta, esimerkiksi työntekijöiden perustietoja ja toistuvia palkkoja on helppo selata ja ylläpitää.

 

Palkanmaksutilanne on jatkuvasti ajantasalla kun muuttuvat palkkatapahtumat kirjataan päivittäin. Kaikkia palkansaajia ja palkkatilejä voidaan katsella näytöllä ja tulostaa paperille.

 

Ohjelmiston ominaisuuksiin kuuluvat myös TYVI - siirrot viranomaisille. Palkanlaskenta tapahtuu palkkalajien mukaan. Myös kunta-alan palkkataulukkoja voidaan käyttää.

Palkkatapahtumat voidaan tuoda suoraan sähköisesti muista järjestelmistä, esim. tuotannonohjauksen tuntikirjauksista. Ominaisuuksiin kuuluu myös Verkkopalkka toiminto, jolla lähetetään palkansaajille omaan verkkopankkiin esim. ansioerittelyt tietoturvallisesti.


LIKSA palkanlaskentaan on integoitu Tulorekisteri ilmoitusten lähetys suoraan Tulorekisteriin teknisen rajapinnan kautta, joten sillä lähetät kaikki Tulorekisteri ilmoitukset erittäin helposti heti palkkojen laskennan jälkeen.


LASSO 2100 Laskentajärjestelmä ja Lanka eService pankkiohjelmisto täydentävät LIKSA Palkanlaskentaa muodostaen yhtenäisen ajantasaisen taloushallinnon kokonaisuuden. LIKSA on aito client/server –ohjelmisto, jota voidaan käyttää yksittäiskoneessa, paikallisverkossa, laajoissa verkkokokonaisuuksissa sekä myös ASP-palvelun välityksellä internet selaimella.

 

 

Tutustu esitteeseen tästä...

 

LIKSA Palkanlaskenta