kuva
kuva

MATERIAALIHALLINTO

LATVA Materiaalihallinto

LATVA sisältää kaikki toimialariippumattoman tukkukaupan ja valmistavan teollisuuden tilaustenkäsittely-, toimitus-, laskutus-, varasto- ja tilastointitoimet. Monipuolinen tuotehallinta rakenteineen ja resepteineen tekee siitä tehokkaan työkalun materiaalivirtojen hallintaan.

Ajantasainen tapahtumakäsittely ja saumaton yhteys taloushallintoon auttavat yritystä pysymään tilanteen tasalla markkinatilanteiden muutoksissa.

Materiaalivirtojen hallinta ja varastojen valvonta saadaan reaaliaikaiseksi OnLine -keräilytoimintojen avulla. RFID-tunnisteiden, viivakoodien ja langattoman teknologian avulla varastot ovat ajan tasalla ja toimitukset tapahtuvat tilausten mukaisina, jolloin laskutus nopeutuu ja asiakastyytyväisyys paranee.

Luonnollisesti LATVA hallitsee kaikki sähköisen laskutuksen toiminnot.


LATVA OnLine

LATVA OnLine -sovellukset toimivat langattomasti yrityksen LATVA Materiaalihallintajärjestelmässä. Käsipäätteiden avulla sovellukset ovat reaaliaikaisesti yhteydessä järjestelmän tietokantoihin ilman erillisiä purkuja tai latauksia.

Käsipäätteen viivakoodilukijalla tuotteiden tunnistaminen eri toiminnoissa onnistuu vaivattomasti viivakooditarrojen tai RFID tägien avulla.

LATVA OnLine –sovellukset sisältävät seuraavat toiminnot:

  • Myynnin keräily  tilauksien mukaan tai suoraan varastomyyntinä.
  • Ostotilausten tallentaminen tuotteiden varastotilanne huomioiden.
  • Varastoinventoinnit suoraan järjestelmän varastoarvoihin generoiden tarvittaessa korjaustapahtumat automaattisesti. 

LATVA OnLine vähentää virheitä, nopeuttaa materiaalin käsittelyä ja mahdollistaa eräseurannan haluttaessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KESKI-SUOMEN TIETOTEKNIIKKA OY
KIRKKOKATU 11
41160 TIKKAKOSKI
Jarkko / 0408311951
Powered by TinyMCE